Kuljetus Suoknuuti Oy

Kuljetus Suoknuuti Oy tarjoaa monipuolisia kuljetus, nosto ja konepalveluja yksityisten ja yritysten käyttöön. Vuonna 2012 liikevaihtomme oli yli miljoonaa euroa ja henkilökuntamme oli 12 työntekijää. Kuljetamme erillaista kappaletavaraa 7 kuorma-autolla. Kalusto valikoimiimme kuuluvat myös erillaiset kuormaajat, kaivurit ja erikokoiset vaihtolavat. Toiminta-alueemme on Kymenlaakso ja lähikunnat.

Yrittäjä Sami Suoknuuti / Kuljetus Suoknuuti Oy

Sami Suoknuuti kuljetusyrittäjä toisessa polvessa.

 

Työni kuljetusalalla alkoi 15-vuotiaana isäni yrityksessä konetöitä tehden. 18-vuotiaana tuli luonnollinen siirtyminen kuorma-auton rattiin ja kuusi vuotta myöhemmin oli aika kypsä Kuljetus Suoknuuti Oy:n perustamiselle. Tänä päivänä Kuljetus Suoknuuti Oy on vakavarainen ja luotettava kuljetusyritys.

Sami Suoknuuti

Kuljetus Suoknuuti Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys.

 

Kuljetus Suoknuuti Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys jonka toimipaikkana Hamina. Yritys työllistää 12 henkilöä sesongista riippuen. Perheyrityksemme vuosien kokemus antaa vahvan osaamisen. Osaaminen ja nykyaikainen kalusto antavat edellytykset onnistuneelle palvelulle. Täsmällisyys ja luotettavuus ovat meille onnistuneen palvelun kivijalka.