Tarjoamme monipuolisia asennusnosturi palveluja

 

Tarjoamme yritysten ja yksityisten käyttöön järeää asennusnosturia. Nosturi on 80tn/m jibillä varustettu Hiab XS 800-7 + Jib 135-4. Suoritamme asennusnosturilla teollisuuden ja rakennusalan vaativia nostotöitä. Lisäksi asennusnosturi soveltuu esim. talopakettien ja hirsimökkien pystytykseen.

Scania R 420 + Hiab XS 800-7 Hibro / Jibi 135-4 nosturi

Scania R 400/20 + Hiab XS 800-7 Hibro / Jibi 135-4 nosturi

Hiab XS 800-7 Hibro nostotaulukko

Teollisuuden ja rakennusalan nostopalvelut

Teollisuuden nostot koneasennuksista laitesiirtoihin. Rakennustyömaiden rakennustarvike siirrot ja nostot, sekä vaativat asennusnostot.

Nostopalvelut rakentajille

Asennusnosturi sopii kokonsa vuoksi talopakettien ja kesämökkien asennusnostoihin. Omakotityömailla asennusnosturillamme onnistuu kaikenlaiset nostot esim. kattotuolit, kattotiilit sekä muut nostokykyä ja ulottuvuutta vaativat nostot.

Nosturiauton apuvälineet

Nosturiauton mukana kulkee laaja valikoima apuvälineitä esim. 4,5m/10tn nostolevittäjä ja nostohaarukat lavatavaran nostoon. Lisäksi autossa on hydraulisesti jatkettava lava, jolla lavan pituudeksi saadaan 7,5m. Auton perään saamme kytkettyä erillaisia perävaunuja kuljetuskapaseteetin lisäämiseksi.

 

Nosturin varusteena on myös 2-hengen henkilökori. Henkilökori mahdollistaa turvallisen työskentelyn kun kohteina on esim. rännien pudistukset ja puiden kaadot. Henkilökorin ulottuvuus on max. 30m.

Ota yhteyttä ja varaa asennusnosturi käyttöösi!

 

Nosto- ja kuljetuspalvelut

- Talopakettien asennusnostot
- Hirsimökkien asennusnostot
- Kattotuoli ja kattotiili nostotyöt
- Veneiden nostot ja kuljetukset

- Erikoisnostot
- Työmaakoppi nostot ja kuljetukset
- Merikontti nostot ja kuljetukset
- Piharakennusten nostot ja kuljetukset

- Elementtiasennusnostot
- Rakennustyömaa nostot
- Laite- ja konenostot
- Henkilökorityöt max.30m