Tarjoamme monipuolisia kuljetuspalveluja, nostopalveluja ja konepalveluja

 

Kuljetus Suoknuuti Oy tunnetaan monipuolisista kuljetus- ja konepalveluistaan. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot. Vaihtolavoja meillä on 8m³ - 38m³ tarpeen mukaan. Autojen varustuksiin kuuluvat esimerkiksi tukkikauha, sorakauha, perhosaura, henkilökori, pesulaitteet ja erikokoiset Hiab-nosturit. Kone kalustomme kattavat pienkaivureista kauhakuormaajiin ja traktorikaivureihin. Kuljetus Suoknuuti Oy:n kattavat koneurakointi- ja kuljetuspalvelut yksityisille, yrityksille, kunnille ja julkiselle sektorille Hamina, Kotka ja koko Kymenlaakson alueella.

Nostopalvelut

Tarjoamme joustavaa ja monipuolista nostopalvelua yksityisille ja yrityksille nykyaikaisilla Hiab-nostureilla. Teemme henkilö- ja tavaranostot Rakennusalan ja teollisuuden kohteissa. Käytössämme on myös 2-hengen henkilökori henkilönostoihin.
  - Nostopalvelut Veneiden nostoihin 8000kg asti.
  - Nostopalvelut rakennustyömaille
  - Nostopalvelut Teollisuudelle
  - Työmaaparakkien nostopalvelut
  - Henkilökorityöt

Kappaletavaran kuljetuspalvelut

Suoritamme rakennustyömaiden sisäiset kuljetukset ja rakennustavara toimitukset. Hoidamme myös venekuljetukset ja työkone siirrot 10000kg asti. Kalustomme kattaa Mitsubishi Canterista aina täysperävaunulliseen rekkaan asti.

Henkilökorityöt

Kun työkohde sijaitsee korkealla on henkilökori oikea ratkaisu turvallisuuden ja työalustan tukevuuden kannalta. Oikeita työkohteita henkilökorille ovat esim. kattorännien sulatukset, räystäiden puhdistukset, valaisimien vaihdot, ikkunoiden pesut, pihapuiden kaadot ja kattolumityöt. Teemme henkilönostot 2-hengen henkilökorilla 30m saakka.

Kaivuutyöt

Kalustomme kattaa kolme kaivinkonetta 2,5t - 10t. Suoritamme kunnallistekniset kaivuut, kaapeli kaivuutyöt, salaojitukset ja sadevesiviemäröinnit. Vuokraamme myös kaivinkoneet kuljettajineen työmaiden käyttöön.

Vaihtolavapalvelut

Oli kyseessä vaihtolava, roskalava, jätelava tai talkoolava toimitamme sen lyhyelläkin toimitusajalla.

 

Vuokraamme erikokoisia vaihtolavoja kaikkiin käyttötarkoituksiin yksityisille ja yrityksille. Valikoimissamme on yli 40 vaihtolavaa tilavuudeltaan 8m³ - 38m³. Valikoimiin kuuluu korkea- ja matalalaitaisia vaihtolava malleja. Myös vaihtolavojen tyhjennys- ja kuljetuspalvelut.

Lumenauraus ja lumityöt

Oli kohde pysäköintialue, piha-alue, teollisuusalue tai vaikkapa tie, hoidamme talvikunnossapidon takuulla. Lumityökalustomme kattaa 6 työkonetta ja aura-auton, lisäksi teemme lumityöt ajasta riippumatta 24/7. Talvikunnossapidot teemme kausisopimuksilla. Myös lumenajot kauttamme.

Lumenajot

Lumenajossa käytämme 5 kuorma-autoa joiden lavatilavuudet ovat 25m³. Kuljetamme lunta tarvittaessa ympärivuorokauden 24/7. Viemme kasaantuneet lumet kiinteistöjen kadunvarsilta, pihoilta ja parkkipaikoilta. Tarvittaessa myös pyöräkuormaajat kuorma-autojen lastaukseen.

Kuljetuspalvelut multa- ja soratoimituksille

Kiviaines ja pihamulta pientoimitukset. Tilaus voi olla 1m³ - 10m³.
pihamullat - sorat - pihasepelit - hiekoitussepelit.

VOLVO FMX 13 / lumiauraVOLVO FMX 13 / lumiaura

Trukkityöt

Pyöräkone trukkipiikeillä kuormien purkuun ja lastaukseen rakennustyömaille, omakotitalorakentajille ja muille tarvitseville.

Harjaukset

Keväiset hiekoitushiekka harjaukset avoharjalla sekä keräävällä harjalla. Myös vesiauto harjattavien alueiden kasteluun ja pesemiseen.

Vaativat pihapuiden kaadot

Suoritamme vaativat pihapuiden ja ongelmapuiden kaadot henkilönostokoria apuna käyttäen. Tarvittaessa kuljetamme kaadetut pihapuut oksineen tontilta.

Muuttokuljetukset

Teemme muuttokuljetukset pääasiassa yrityksille ja yhteisöille päätoimialueena Kymenlaakso. Käytössämme on pakettiauto ja vaihtolava umpikaappi perälautanostimella.
Umpikaapin sisämitat ovat. pituus: 635cm - leveys: 245cm - korkeus:209cm
Perälaudan pituus: 220cm - nostokyky:2000kg.