0400 75 6610 | info@kuljetussuoknuuti.fi

Kuljetus Suoknuuti Hamina

Nostaa, lastaa, kaivaa, kuljettaa

Monipuoliset kuljetus- ja nostopalvelut, vaihtolavat sekä kaivuutyöt.

Jaa artikkeli

Monipuolinen kalusto ammattitaitoisissa käsissä

Laaja kalusto luo mahdollisuuden tarjota monipuoliset ja kattavat kuljetus- ja konepalvelut. Kalustomme 15kpl kattavat kaiken pakettiautoista kuorma-autoihin, täysperävaunuihin, kaivinkoneisiin, traktorikaivureihin, trukkeihin ja nostureihin.

Nosto- ja kuljetuskalusto

Kaikki kuorma-automme ovat varustettuja omilla nostimilla. Erilaisilla nostimilla voidaan siirtää maa-ainesta kätevästi tai toimittaa henkilönostopalveluja jopa 35 metrin korkeuteen.

Kaivinkoneet ja kuormaajat

Kuormaajat ja kavinkoneet eri kokoluokissa tarjoaa asiakkaillemme valinnanvaraa. Ojankaivuutyöt sekä erilaiset kuormaustyöt sujuvat vaivatta pyöräkonekalustomme kanssa. Kalustoamme ohjaavat ammttitaitoiset kuskit, joilla on vuosikymmenien kokemus konetöistä. Tarjoamme asiakkaillemme myös katujen ja piha-alueiden puhdistusapua.

Vaihtolavat

Roskalava rakennustyömaalle, jätelava kotipihalle varastojen tyhjennykseen ja talkoolava kun on kevät- ja syyssiivouksen aika.

Vuokraamme erikokoisia vaihtolavoja kaikkiin käyttötarkoituksiin yksityisille ja yrityksille. Valikoimissamme on yli 40 vaihtolavaa tilavuudeltaan 8m³ - 38m³. Valikoimiin kuuluu korkea- ja matalalaitaisia malleja. Myös vaihtolavojen kuljetukset ja tyhjennykset. 

Tilaa Suoknuuti paikalle!

Monipuoliset kuljetuspalvelut, nostopalvelut sekä konepalvelut kätevästi Haminan ja lähikuntien alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot sekä kattava valikoima erilaisia vaihtolavoja.

Ota yhteyttä

Kuljetus Suoknuuti Oy
Taskalinmäentie 7 49400 Hamina
puh. 0400-756610 / Sami Suoknuuti
email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskut:
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003715297310
OVT-tunnus: 003715297310

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, katsokaa oheinen laskutusohje

Kuljetus Suoknuuti Oy

Kuljetus Suoknuuti Oy:n kattavat koneurakointi- ja kuljetuspalvelut yksityisille, yrityksille, kunnille ja julkiselle sektorille Hamina, Kotka ja koko Kymenlaakson alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot.

Maa-ainekset ja piharakentaminen

Tutustu myös piharakentajan palveluun Pihakulmaan! Saat neuvot ja niksit, maa-ainekset ja rakennustarvikkeet samalta tiskiltä. Tuomme tilaamasi tuotteet kotiin tai voit kuljettaa itse

Jaa tämä artikkeli

Kuljetus Suoknuuti Oy | Taskalinmäentie 7 | 49400 Hamina | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Copyright © 2022- Kuljetus Suoknuuti Oy & Jaakko Leislahti Oy.