0400 75 6610 | info@kuljetussuoknuuti.fi

Kuljetus Suoknuuti Hamina

Nostaa, lastaa, kaivaa, kuljettaa

Monipuoliset kuljetus- ja nostopalvelut, vaihtolavat sekä kaivuutyöt.

Jaa artikkeli

Monipuolisia kuljetus-, nosto- ja konepalveluita

Monipuoliset kuljetuspalvelut, nostopalvelut sekä konepalvelut kätevästi Haminan ja lähikuntien alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot sekä kattava valikoima erilaisia vaihtolavoja.

Kalustomme kattaa kaiken pienkaivureista kauhakuormaajiin sekä peräkärryistä täysperävaunuihin.

 • Nostopalvelut

  Tarjoamme joustavaa ja monipuolista nostopalvelua yksityisille ja yrityksille nykyaikaisilla Hiab-nostureilla. Teemme henkilö- ja tavaranostot rakennusalan ja teollisuuden kohteissa.

 • Henkilökorityöt

  Kun työkohde sijaitsee korkealla on henkilökori oikea ratkaisu turvallisuuden ja työalustan tukevuuden kannalta. Oikeita työkohteita henkilökorille ovat esim. kattorännien sulatukset, räystäiden puhdistukset, valaisimien vaihdot, ikkunoiden pesut, pihapuiden kaadot ja kattolumityöt. Teemme henkilönostot 2-hengen henkilökorilla 30m saakka.

 • Kappaletavaran kuljetuspalvelut

  Suoritamme rakennustyömaiden sisäiset kuljetukset ja rakennustavara toimitukset. Hoidamme myös venekuljetukset ja työkone siirrot 10 000kg asti.
 • Kaivuutyöt

  Kalustomme kattaa kolme kaivinkonetta 2,5t - 10t. Suoritamme kunnallistekniset kaivuut, kaapeli kaivuutyöt, salaojitukset ja sadevesiviemäröinnit. Vuokraamme myös kaivinkoneet kuljettajineen työmaiden käyttöön.
 • Vaihtolavapalvelut

  Oli kyseessä vaihtolava, roskalava, jätelava tai talkoolava toimitamme sen lyhyelläkin toimitusajalla. Vuokraamme erikokoisia vaihtolavoja kaikkiin käyttötarkoituksiin yksityisille ja yrityksille. Valikoimissamme on yli 40 vaihtolavaa tilavuudeltaan 8m³ - 38m³. Valikoimiin kuuluu korkea- ja matalalaitaisia vaihtolava malleja. Myös vaihtolavojen tyhjennys- ja kuljetuspalvelut.
 • Lumenauraus ja lumityöt

  Oli kohde pysäköintialue, piha-alue, teollisuusalue tai vaikkapa tie, hoidamme talvikunnossapidon takuulla. Lumityökalustomme kattaa 6 työkonetta ja aura-auton, lisäksi teemme lumityöt ajasta riippumatta 24/7. Talvikunnossapidot teemme kausisopimuksilla. Myös lumenajot kauttamme.
 • Lumenajot

  Lumenajossa käytämme 5 kuorma-autoa joiden lavatilavuudet ovat 25m³. Kuljetamme lunta tarvittaessa ympärivuorokauden 24/7. Viemme kasaantuneet lumet kiinteistöjen kadunvarsilta, pihoilta ja parkkipaikoilta. Tarvittaessa myös pyöräkuormaajat kuorma-autojen lastaukseen. Kuljetuspalvelut multa- ja soratoimituksille
 • Kiviaines ja pihamulta pientoimitukset

  Tilaus voi olla 1m³ - 10m³. pihamullat - sorat - pihasepelit - hiekoitussepelit.
 • Trukkityöt

  Pyöräkone trukkipiikeillä kuormien purkuun ja lastaukseen rakennustyömaille, omakotitalorakentajille ja muille tarvitseville.
 • Harjaukset

  Keväiset hiekoitushiekka harjaukset avoharjalla sekä keräävällä harjalla. Myös vesiauto harjattavien alueiden kasteluun ja pesemiseen.
 • Vaativat pihapuiden kaadot

  Suoritamme vaativat pihapuiden ja ongelmapuiden kaadot henkilönostokoria apuna käyttäen. Tarvittaessa kuljetamme kaadetut pihapuut oksineen tontilta.
 • Muuttokuljetukset

  Teemme muuttokuljetukset pääasiassa yrityksille ja yhteisöille päätoimialueena Kymenlaakso. Käytössämme on pakettiauto ja vaihtolava umpikaappi perälautanostimella. Umpikaapin sisämitat ovat. pituus: 635cm - leveys: 245cm - korkeus:209cm Perälaudan pituus: 220cm - nostokyky:2000kg.

Tilaa Suoknuuti paikalle!

Monipuoliset kuljetuspalvelut, nostopalvelut sekä konepalvelut kätevästi Haminan ja lähikuntien alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot sekä kattava valikoima erilaisia vaihtolavoja.

Ota yhteyttä

Kuljetus Suoknuuti Oy
Taskalinmäentie 7 49400 Hamina
puh. 0400-756610 / Sami Suoknuuti
email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskut:
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003715297310
OVT-tunnus: 003715297310

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, katsokaa oheinen laskutusohje

Kuljetus Suoknuuti Oy

Kuljetus Suoknuuti Oy:n kattavat koneurakointi- ja kuljetuspalvelut yksityisille, yrityksille, kunnille ja julkiselle sektorille Hamina, Kotka ja koko Kymenlaakson alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot.

Maa-ainekset ja piharakentaminen

Tutustu myös piharakentajan palveluun Pihakulmaan! Saat neuvot ja niksit, maa-ainekset ja rakennustarvikkeet samalta tiskiltä. Tuomme tilaamasi tuotteet kotiin tai voit kuljettaa itse

Jaa tämä artikkeli

Kuljetus Suoknuuti Oy | Taskalinmäentie 7 | 49400 Hamina | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Copyright © 2022- Kuljetus Suoknuuti Oy & Jaakko Leislahti Oy.